Sanne

Mijn visie

Een gezonde relatie met voeding staat centraal. Geen zwart-wit verhalen, veel nuance. Geen dieet, en al zeker geen crashdieet. Op zoek gaan naar rust en balans in je voedingspatroon, een duurzame manier om je levensstijl aan te passen.

Mijn specialisaties

  • Gezonde levensstijl – het bereiken van een stabiel lichaamsgewicht
  • Prikkelbare darmen – laag FODMaP dieet
  • Eetstoornissen

Liefde voor koken en genieten

Als kind stond ik al met de neus boven de kookpotten. Als tiener volgde ik kokschool in avondonderwijs. Na mijn opleiding tot voedingsdeskundige de match gevonden tussen lekker koken en gezond genieten. Dit begrip staat dan ook centraal in ons leven. Genieten van koken, van lekker eten en gaan uit eten, van ons mooie gezin met 2 kleine kindjes, van de kleine momenten met vrienden en familie.

Opleidingen

Opleiding tot ‘Diëtist en voedingsdeskundige’ aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) met een Erasmusproject aan de University College Zealand in Denemarken. Bijscholingen en navormingen op regelmatige basis, voornamelijk rond de thema’s FODMaP dieet, emotioneel eten, psychologie en eetstoornissen.

Lise

Mijn visie

Mijn visie sluit voor 100% aan bij die van Sanne. Ik ben zelf iemand die volop van eten kan genieten en mezelf nooit regels of strikte beperkingen zou kunnen opleggen. Dan zou ik doodongelukkig zijn. Daarom vind ik het ook belangrijk om anderen dezelfde gezonde relatie met eten te leren ontdekken.

Mijn specialisaties

  • Gezonde levensstijl – het bereiken van een stabiel lichaamsgewicht
  • Hormonale veranderingen – voeding bij zwangerschapswens, zwangerschap, PCOS borstvoeding, menopauze

Opleidingen

Opleiding tot diëtiste aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL).

Na 2 jaar werken als diëtiste, ben ik gestart met de opleiding tot vroedvrouw aan de Erasmushogeschool te Brussel. Ik combineer deze opleiding met mijn job als diëtiste. Als alles goed gaat studeer ik af in januari 2023.